Tjaaaaa..

Idag tog mammmmi hand om Tina då min liille bror fyller år, Grattis till honom!♥ Har ätit gooood mat och köttat lite i godis skålen, muuuuums. Tänkte fööörst gå ut med fina vänner men neee är såå trött får bli nån annan dag;)) Tänkte kanske ha en frågestund här på bloggen då det har kommit en del nya läsare, låter det bra?:)

                                    
                                                   Msv.B jaaa ponnyn e rätt okejj faktiskt!!

Daaaagen

Tjeeeeeeena, idag kom till stallet runt. Började med att fixa lite till hästarna. Red först Tina i ridhuset, låg lite bommar och ett litet hinder framme så vi jobbade lite över bommar. Gick väll hyffsat bra lite springig i vänster varv men annars ok. Red ut en sväng på en häst i stallet:)))   



                                                     Mitt fina ♥                                                

Onsdag

Tjeeeeena, idag kom jag till stallet runt kl.3 började med att ta in T och sen fixade jag lite mat sånt till henne och en till häst. Red sen ut på Tina är ju så stenhårt i backe så skrittade en bit och sen red jag lite på en vall som lite uppvärmning och sen red jag henne inne i ridhuset. Jobbade lite lösgörande arbete idag! Red sen en sväng på en storhäst i stallet!:)

                         
                                           Haha lycka felfri och 2:a i Msv.B debuten;)

Naatttiii

Nuu ska jag soooova oxå, hehe imorgon så har jag planerat att rida ut på T. I söndags visades hon för spekulanter så nu har hon hoppat på ganska ordentligt några dagar. I måndags så red jag att lösgörande pass i ridhuset med fram och av skrittning ute på gusvägen.. och sen idag fick hon en behövlig vilodag! Så imorgon känns som en bra uteritts dag! Seeeeeeeeeees imorgon:))
Natttiiiiiii

                                
                                                                      Tina e sååå fiin!♥

Resultat-Heby

I Lördags var vi alltså och hoppade en LB & LA, vi kom fram runt halv 10 så hann inte gå banan men det gick bra ändå!;) Tina var sååååå galet pigg på framhoppningen bocka och for:O Buuuuuuuuus ponnyn, vi var iallfall dubbel nolla. Hon var väääldigt fin och igentligen är LB inte rätt klass för henne men ändå skönt att få lite nollor innan vi hoppar högre. Svängde lite lagom i omhoppningen men det räckte inte till pris;)
I LA var hon guuuuuda fin på framhoppningen(hade lugnat ned sig en aning) och hoppa sååå fint inne på banan oxåå. Kom kanske i lite aning flack galopp in i kombinationen så där rev vi A hindret efter det hoppades hon som attan;)haha  Till sista hindret slappnade jag av en aning för mycket och då blev Tina lite osäker och stannade tar på mig det helt, även fast jag kännde att vi kom perfekt så skulle jag bara suttit upp men istället slappnade jag av lite för mycket och det känner dom ju direkt. Blev även 2 tidsfel.. inget toppen resultat borde varit felfria men men sånt som händer! Bara att se frammåt och snart är det ju dags för första Elit omgången!!:DD
Lägger upp filmer lite senare när jag har hunnit ladda upp dom!:)

                            
                                                               Runsten förra året!

Blogg order:)

Hehe fick en blogg order av min fina vän Sara♥ Tänkte börja att berätta lite om vad jag och Tina har haft för oss under lovet! I onsdags vid 10 linade jag finisen på morgonen medans mamma packade in alla saker:)) Hon var ovanligt lungn faktiskt brukar annars vara sådär lagom galen på lina men det gick bra! Kom fram runt 12. Börjadde med att packa ur och stoppa in T i en box. På eftermiddagen åkte vi till ridhuset Erika hade med sig 2 och jag red T. Hon var ganska springig i början men blev bättre mot slutet. Pussssssade självklart på Calle oxååå! På torsdagen så fixade vi stallet på morgonen och mockade lite hagar, åkte till ridhuset på morgonen och red Calle, gick bra men tyvär blir det ju så att man börjar om på samma ruta varje gång men det är ju inte så konstigt eftersom det dröjer mellan gångerna. Skrittade och travade och han var duktig lite mer frågande än förra gången men han är ändå såååå duttttig fina killen!! I fredags så var jag iväg på tävling i Högbo med Erika, gick jätte bra för henne på sina fina hästar:) Packade och putsade lite till T:)) Resultat från i Lördags kommer i ett separat inlägg!


                              
                                                                     Tina i Tierp Msv.B
RSS 2.0